Behandeling uitsluitend op afspraak. De behandel dagen zijn maandag, woensdag en donderdag van 9.00 tot 17.45 uur.

Een eerste afspraak is inclusief een intake. Dit omvat ook het ondertekenen van de behandelovereenkomst (Dit is een eis vanuit de beroepsgroep). De behandelovereenkomst kunt u hier inzien: Behandelovereenkomst Magda Oranje – Praktijk voor Acupunctuur en Coaching

Een acupunctuur consult is € 80,-

Betalingen contant, met pin of per bank (in overleg).

Graag bij verhindering de afspraak minimaal 24 uur van te voren afzeggen en of verzetten, anders wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Heeft u een klacht over een behandeling en komen wij er samen niet uit, dan kunt u een klacht indienen conform de klachtenprocedure NVA. Zie voor meer informatie: https://www.acupunctuur.nl/pages/klachtenprocedure

Vergoeding zorgverzekering

Zorgverzekeraars vergoeden acupunctuur geheel of gedeeltelijk via aanvullende pakketten onder de noemer alternatieve zorg. Informeer bij je zorgverzekeraar naar de mogelijkheden.

Voor een overzicht van zorgverzekeraars die alternatieve zorg vergoeden kun je de website raadplegen van de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA). Klik hier om naar de website van de NVA te gaan, daar kun je het actuele vergoedingen overzicht vinden.