Vrouw 53

Onlangs heb ik de methode Psych-K bij Magda mogen ervaren. Het resultaat is groots en verbluffend. Psych-K is een prachtige, lichte maar zeer diepgaande en doeltreffende manier om blokkades of herhalende problematiek in je leven op te lossen. Je hoeft geen jaren naar een hulpverlener om je problemen en de oorsprong van je problemen te bespreken.  Je gaat gewoon aan het werk met jouw oplossing. Deze integreer je binnen een uur in je leven en werkelijk, je bent dan op dat onderdeel volledig in balans. De oplossing weet Magda met de Psych-K methode uit jouw naar voren te halen en te borgen in je leven. Dus geen maanden door de ellende heen, deze bespreken en beschouwen, maar in een uur naar de oplossing! Wonderbaarlijk, doeltreffend en fantastisch!

I love Psych-K en de manier waarop Magda daar mee werkt. Het is voor balans in je leven, op je werk en overal. Heb je issues die je echt eens wil oplossen? Ga naar Magda en vraag om een Psych-K behandeling! Nogmaals, de aanpak is licht, de effecten zijn verbluffend.

Vrouw 53

Hallo Magda, ik ben begin april voor het eerst bij jou geweest. Ik voelde mij gelijk op mijn gemak bij jou en heel serieus genomen. Je hebt mij gelijk wat aanvullende vitaminen gegeven en daarnaast behandelingen acupunctuur om mijn traumatische ervaring in het eindigen van mijn huwelijk te behandelen. Ik ben nu 3,5 maand verder en voel me weer super sterk. Heb veel vertrouwen in mijzelf en in de toekomst. Kijk weer heel positief tegen alles aan en voel me heel energiek en dankbaar. Ik kan iedereen dan ook de behandelingen van Magda aanbevelen! Bedankt Magda voor alles!

Man 56

Balans

Hardnekkige tinnitus (oorsuizen) was voor mij een reden om contact te zoeken met iemand die me  zou kunnen helpen om wat meer balans te vinden in het omgaan met deze aandoening. Ik had niet de illusie dat mijn tinnitus helemaal weg zou gaan, maar ik wilde zo graag dat de geluidspieken zich minder vaak en minder hard manifesteerden. Een collega tipte mij en raadde me aan om contact op te nemen met Magda. Na een intakegesprek is Magda samen met mij gaan zoeken naar een, voor mij, prettige manier om mijn klachten te lijf te gaan. Haar grote kracht is haar nuchtere grondhouding en haar kennis van de Chinese geneeswijze. Acupunctuur is een onderdeel van haar werkwijze, maar daarnaast gebruikt ze meerdere technieken om…. Ja, om wat eigenlijk?

In mijn ogen om meer balans te krijgen. Hoe ga je om met de tegenslagen in het leven, waar heb je last van in het dagelijkse leven, wat is je verhouding met voeding, wanneer ben je sterk, wanneer ben je zwak. Is er sprake van onderdrukte emoties en onverwerkt verdriet? Magda neemt het mee in haar werk. Neem daarnaast haar “down to earth-aanpak”, humor en de onverdeelde aandacht die ze voor je heeft en dan heb je als het klikt een prima adres om je innerlijke balans weer te vinden.

Ben ik van mijn tinnitus af? Nee. Helaas is dat niet het geval. Wel is er meer rust in het hoofd en zijn de scherpe/ harde pieken van mijn tinnitus af. Maar de winst zit er in, dat ik meer balans heb gevonden en de dingen des levens beter kan kaderen.   

Vrouw 23

Ik ben 23 jaar oud en het gaat goed met mij. Dat het goed met je gaat, wordt vaak bijna als iets vanzelfsprekends beschouwd, maar dat is het niet. Een jaar geleden ging het echt níet goed met mij. Op het diepste punt ervoer ik geen greintje plezier meer en was elke kleine onderneming een zwaar obstakel geworden. Ik leek alleen maar dieper weg te zakken in de put en het lukte mij steeds moeilijker om het kleine beetje licht in de verte te blijven zien. Ik was te diep weggezakt en kon er niet meer zelf uitklimmen. Dit leidde uiteindelijk tot het zoeken naar hulp, wat voor mij resulteerde in een doorverwijzing naar een psychiater. Op het moment van de doorverwijzing had ik echt zo snel mogelijk hulp nodig en het idee was eigenlijk ook dat ik binnen 3 weken terecht zou kunnen (wat al aan de lange kant was voor mij). Al snel bleken de 3 weken ruim 4 maanden te zijn en raakte ik een beetje radeloos.

Op dit punt kwam mijn moeder voorzichtig met de vraag of ik er niet iets voor voelde om wat met Psych-K te doen en liet mij hier wat over lezen. Ik had inmiddels zoiets van baat het niet, dan schaadt het niet; als het zou helpen, alleen maar fijn en anders verandert er niks, wat zonder het te proberen ook het geval zou zijn. Zodoende kwam ik bij Magda in de praktijk terecht. Ik wist dat zij naast Psych-K ook aan coaching en accupunctuur deed, maar ging met idee specifiek met Psych-K aan de slag te gaan.

De eerste keer dat ik bij Magda kwam legde zij goed aan mij uit wat zij voor mij zou kunnen betekenen. Wat gelijk heel erg naar voren kwam bij de kennismaking, dat alles voor iedereen anders is. We gingen samen op zoek naar de methode die voor mij het beste was, of dat nou Psych-K of accupunctuur was. Het voelde gelijk veilig en heel vrijblijvend. Aangezien ik met het idee van Psych-K naar haar toe was gekomen, zijn we daarmee begonnen. Al snel bleek dit echter totaal niet te werken bij mij op dat punt en hebben we gelijk het roer omgegooid naar accupunctuur. Ik weet nog heel goed het moment dat ik daar lag en de eerste naalden gezet werden. Voor het eerst sinds tijden lukte het om in een ontspannen toestand te raken, iets wat voor mij op dat moment een extreem bijzondere ervaring was, het leek bijna magie. Vanaf dat punt wist ik dat de keuze bij Magda in behandeling te gaan, me wel eens heel wat zou kunnen gaan opleveren.

Stapje voor stapje gingen we samen aan de slag, waarbij de consulten in het begin wekelijks waren en uiteindelijk van 2 wekelijks naar maandelijks. Ik begon stap voor stap het overzicht weer terug te krijgen in mijn eigen leven, kreeg langzaam weer wat meer energie en kon sinds lange tijd weer ergens plezier van ervaren; zo’n ontzettend fijn gevoel! Alle behandelingen en reflectie opdrachten, waren er op gericht om te achterhalen wie ik nou echt ben. Oftewel: Terug naar de basis. Op het moment dat we die basis redelijk sterk hadden staan, zijn we hierop gaan bouwen met meer ruimte tussen de consulten. In dit stadium zijn we ook weer eens Psych-K gaan proberen, wat nu wel lukte. Uiteindelijk heb ik zelfs met Psych-K geprobeerd wat tegen mijn extreme hooikoorts te doen (ik werd er vaak echt ziek van en werd er extreem door belemmerd, ondanks medicatie). We zijn het eigenlijk als een soort experiment aangegaan (accupunctuur had op dit punt nul effect gehad bij mij) en waren beiden heel nieuwsgierig naar het resultaat. Inmiddels zijn we meer dan een maand verder sinds het laatste consult en durf ik volmondig te zeggen, het heeft geholpen! Ik ben dan niet volledig van mijn hooikoorts af, maar sinds de behandeling zijn de klachten enorm afgenomen. Waar ik eerst een opgezwollen gezicht kreeg, m’n oren, keel en neus dicht zaten en ik na een dag buiten helemaal kapot was, heb ik nu alleen nog last van een blijvende loopneus en wat geïrriteerde ogen. Een enorme verbetering dus, waar zware anti-histaminica niet tegen op kunnen in mijn geval.

Al met al zit hier nu een sterke persoonlijkheid, die goed in haar vel zit een heeft leren om te gaan met haar eigen valkuilen. Ik voel me stabiel en dat is een waanzinnig lekker gevoel. De afspraak bij de psychiater heb ik kunnen annuleren en dat vind ik de allerfijnste beslissing van het afgelopen jaar. Ik zal in de toekomst zeker nog terugkomen om een handvat te hebben bij mijn eigen ontwikkeling, maar die keer zal zonder noodzaak zijn. Magda, je hebt mij alles op eigen kracht laten doen en de balans in mij terug weten te laten vinden. Ik heb weer energie voor 10, dankjewel.